Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie M60 czy m249 minimi?

xPrzeMoxD

m60 czy m249minimi?  

68 użytkowników zagłosowało

1. 1. m60 czy m249 minimi?

• M60
      42
    • m249minimi
      26

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są to praktycznie identyczne bronie, więc to jaką wybierzesz nie ma dużego znaczenia.

Patrząc na ostatnie lagi na serwerach, wziałbym m249 ponieważ jest szybsza, dzięki czemu łątwiej zabić (zwłaszcza laggerów.

Po za tym wydaję się być celniejsza od m60. Nie mówie tu o statystykach...

32354141673387527780.png

Opublikowano

jak dla mnie nie ma nic lepszego niż m60 :P

jeżeli chodzi o te bronie...

jakoś m249 nie podeszła mi...

m60 ma mało odrzut, i ogólnie jak dla mnie lepsza :P

graphic.png

Opublikowano

Zdecydowanie jestem za m60, lepiej mi sie nia gra niz minimini. Bardzo duzo dmg + maly odrzut = zabojca :D

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

ja grałem m249 nickiel (nie wiem czy takie same jak minimi) i obie mają atuty m60 ma to coś ten charakter :DD fajny damage na celność nie narzekam i mały odrzut idzie snajpera full auto zcisnąć a m249... fajna krowa,dziwny odrzut, nie najgorszy damage i więcej ammo i dźwiek też niezły głosuje na m249 chociaż m60 mi się tak samo podoba

@edit myślę tak samo jak grasu to prawie identyczne bronie

nowe acc strielock275!!!

Opublikowano

MIałem m60 gold na 120 dni i mam retaila na m249minimi...i sądzę że na zombie m249 bo ma 100 ammo więcej ale jest słabe na chariotów(damage) bo trzeba sporo trafić(AUG lepsze )No a na cqc m60 bo celniejsze zdecydowanie po kilku dniach z ta bronią nie bedziesz chciał innej;P ale w sumie to moje zdanie tak naprawde to sprawa indywidualna;)(m60 cqc ,m249 pozostale tryby)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

m249 mini - poręczne, małe, dobre na cqc :)

M60 - kloc : p

72514900467015864080.gif

Chcesz prywatne proxy ? Pisz GG: 40367260

http://www.mpcforum.pl/topic/557197-tut-playspanfanup-bug-na-punkty-kilka-tysiecy-pkt-w-pare-minut/

Kliknij Lubię To ! Kliknij Lubię To !Kliknij Lubię To !

Opublikowano

Każdy ma swoje zdanie, każdemu się gra lepiej inną bronią ; ]

Ja osobiście polecam M60-Mały rozrzut,Fajny DMG, I lepiej sie gra.. a Co do M249MINI, to nie wypowiadam się bo niestety nie miałem okazji żeby pośmigać na CQC :( ; ]

Zbieram teraz >>>>>>.LUBIE TO.<<<<<<
Jeśli pomog
łem to daj LIKE IT ; ]

Opublikowano

Definitywnie jestem za m249 jest to idealna broń na bliski jak i średni dystans. Można nią dobrze wymiatać ;]

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

Obydwie :D

Ja mam m60_gold i m249 i obydwie wydają mi się dobre. Jak gra się na lost temple i jest się w NIU to można skampić się na spocie snajpera w derberanach, a jak ktoś idzie wychylać się i zabijać ^^

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

Między obydwiema broniami nie ma większej różnicy, aczkolwiek wybieram M60 które ma to coś. Sentyment. <3

dojebany.png?lol=0.6705087553709745

I like it, and you? ;3

Opublikowano

No ja bym polecił m60 nie raz grałem tą bronią nie posiada dużego rozrzutu i nie tylko ;)

Volvo to moja Pasja

Jeśli napisałem u ciebie posta lub Temat a Zaciekawił cie lub ci się spodobał kliknij Lubie to

Opublikowano

Moja decyzja? M60 ZDECYDOWANIE. Dlaczego?ponieważ m60 jest łatwo utrzymac jak ktoś panuje nad broniami,speed nie zaduży ale za to bardzo duże dmg.

Polecam M60!

Dobre na zombiaki oraz CQC na bliskie jak i średnie odległości :P

A jak ktoś umie panować nad broniami to i bardzo dobre na dalekieeeeee odległości :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Odpowiedź jest oczywista M60, osobiście posiadam retaila na tą broń i nie wymienił bym jej na żadnego innego retaila bron przydatna na cqc/uo/bg odleglosc bliska i daleka poniewaz ma dobrą celność. Bierz śmiało m60 a m249 to polecam tylko nickel (8 slot do HW i na UO/BG jestes królem =) )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...